top of page
Buscar
  • Foto del escritorJoan Roig

El projecte Travesses Solidàries

Travesses Solidàries (@ travesses.solidaries) és un projecte que va començar el 2020 arran de la pandèmia. En absència de carreres, Joan Roig Palau, corredor de ultratrails, va decidir començar a organitzar una sèrie de travesses de llarga distància i vincular aquestes a projectes solidaris.


La Laurà Magrinyà en va dissenyar el logo:





La més important és la #montblancmóra, que enllaça al llarg de 100km i 3500m de desnivell Montblanc i Móra la Nova, passant per diversos municipis.


La iniciativa va ser un èxit, ja que a través d'empreses i particulars va recollir més de 7.300€ per a AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens oncològics de Catalunya)


Llavors vam iniciar un projecte de proximitat a la nostra comarca (la Conca de Barberà) i vam donar la volta corrent i en bici. 110km 2500m de desnivell corrent. Els beneficis d'aquesta iniciativa anaven a una entitat que treballa amb persones amb risc d'exclusió a la Conca de Barberà. Vam recollir 3500 €.


Per a l'any que ve, el 5 de febrer de 2022 organitzarem la segona edició de la #montblancmóra. Aquelles persones que volen fer una aportació econòmica poden adquirir productes solidaris (samarreta tècnica, mallot de bici o samarreta de cotó) i també poden fer aportacions a través d’una pàgina de micromecenatge: https://www.migranodearena.org/reto/travessa-solidaria-montblancmora





45 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page